JS Awetive - шаблон joomla Joomla
Kotao CentroPlus i CentroPlus-B za loženje krutim gorivom i peletima
30 Jun 2016

Kotao CentroPlus i CentroPlus-B za loženje krutim gorivom i peletima

Čelični toplovodni kotlovi CentroPlus iCentroPlus-B mogu biti loženi peletima i krutim gorivom. Za ovakav način loženja potrebno je na kotao ugraditi Cm Pelet-set za CentroPlus(volumen pelet spremnika 0,37 m3 ili 0,8 m3).

Osim loženja samo peletima ili samo krutim gorivom moguća je i kombinacija loženja krutim gorivom i automatskog uključivanja pelet plamenika u trenutku kada kruto gorivo ne zadovoljava potrebu za toplinom. Radom ovog “mini” postrojenja upravlja digitalna regulacija u kombinaciji s regulatorom propuha kod korištenja krutog goriva. Spremnik peleta je sastavni dio postrojenja, a puni se prema potrebi s gornje strane. Kod loženja drvenim peletima ušteda u gorivu je i do 40 % u usporedbi sa sustavom grijanja na EL loživo ulje. Na kotao je i naknadno moguće ugraditi uljni plamenik i kotlovsku regulaciju za CentroPlus u varijanti za rad pelet/ulje ili ulje/kruto gorivo.

CentroPlus / CentroPlus-B – kruto / pelet dijelovi: 

centroplus-b-kruto-uljeKotao CentroPlus i CentroPlus-B za loženje krutim i tekućim gorivom

Čelični toplovodni kotlovi CentroPlus iCentroPlus-B mogu biti loženi krutim i tekućim gorivom. Za ovakav način loženja potrebno je na kotao ugraditi uljni plamenik i kotlovsku regulaciju EKO-CK/CKB. Osim loženja samo tekućim gorivom ili samo krutim gorivom moguća je i kombinacija loženja krutim gorivom i automatskog uključivanja uljnog plamenika u trenutku kada kruto gorivo ne zadovoljava potrebu za toplinom. Radom ovog “mini” postrojenja upravlja kotlovska regulacija u kombinaciji s regulatorom propuha kod korištenja krutog goriva. Na kotao je i naknadno moguće ugraditi Cm Pelet-set za CentroPlus u varijanti za rad pelet/ulje ili pelet/kruto gorivo.

CentroPlus / CentroPlus-B – kruto / ulje dijelovi: 

 

 

centroplus-ulje-peletKotao CentroPlus i CentroPlus-B za loženje peletima i tekućim gorivom

Čelični toplovodni kotlovi CentroPlus i CentroPlus-B mogu biti loženi peletima i tekućim gorivom. Za ovakav način loženja potrebno je na kotao ugraditiCm Pelet-set za CentroPlus s kotlovskom regulacijom za pelet/ulje (volumen pelet spremnika 0,37 m3 ili 0,8 m3) te uljni plamenik. Osim loženja samo peletima ili samo tekućim gorivom moguća je i kombinacija loženja peletima i automatskog uključivanja uljnog plamenika u trenutku kada npr. nestane peleta u spremniku. Radom ovog “mini” postrojenja upravlja integrirana digitalna regulacija koja vodi oba plamenika. Spremnik peleta je sastavni dio postrojenja, a puni se prema potrebi sa gornje strane. Skidanjem uljnog plamenika moguće je loženje krutim gorivom u kombinaciji sa peletima. Zamjenom pelet plamenika uljnim moguće je loženje u kombinaciji kruto/tekuće gorivo.

CentroPlus / CentroPlus-B – pelet / ulje dijelovi: 

Ocijeni
(0 glasova)
Više iz kategorije: « Kotao na pelet Cijevi »
Kontakt     |     About us