JS Awetive - шаблон joomla Joomla

ARMSTRONG FLUID TECHNOLOGY s preko 1000 zaposlenih širom svijeta, koji rade sedam proizvodnih pogona na tri kontinenta, poznat je širom svijeta kao lider i inovator u dizajnu, inženjeringu i proizvodnji inteligentne opreme s protokom tekućine.

Na temelju naših glavnih kompetencija u upravljanju na osnovu zahtjeva, digitalizaciji, protoku tekućine i prijenosu topline, jedinstveno smo pozicionirani za kombiniranje visokokvalitetnog hardvera, kontrole inteligencije i srodnih usluga u potpuno integrirana energetska rješenja izgradnje. Ova rješenja nude vam optimalne životne performanse u izgradnji kroz maksimalnu fleksibilnost dizajna, izgradnje i rada, najniže rizike projekata i operacija, te najniže instalirane i životne troškove. U Armstrongu stvaramo energiju.

Armstrong je osnovan 1934. godine pod vođstvom Samuela Allana Armstronga. Godine 1952., pod vodstvom Jamesa A. Armstronga, kompanija je pokrenula niz smjelih inicijativa kroz čitav spektar aktivnosti organizacije koje su postavile korporativni pravac i dovele do impresivnog rasta.

U desetljećima koja su uslijedila, Armstrong je razvio vodeće tehnologije u industriji, uspostavio međunarodne proizvodne operacije i proširio prodaju na globalna tržišta. U proteklih 80 godina postali smo višeslojni posao i posao usmjeren na kupca. Također, krenuli smo na put prenošenja svoje stručnosti u proizvodnji proizvoda za protok tekućine na inženjering i podršku inteligentnim energetskim tehnologijama izgradnje. Tamo gdje danas stojimo, ne bi bilo moguće bez naše ponosne povijesti
rastuće stručnosti i učešća u industriji. Danas su Armstrongove originalne obaveze nepromijenjene: stvaranje korisničkih iskustava koja su dio dugogodišnje porodične tradicije.

- NAJBOLJE CIJENE ZA SVE DIMENZIJE, KAO ŠTO SU 25/60 - 25/70 - 30/60 - 30/70 ITD.

Novo u ponudi

Kontakt     |     About us