JS Awetive - шаблон joomla Joomla

 

Mlad i visoko profesionalan tim
Danas je Hidronix velika italijanska kompanija, apsolutna referenca u proizvodnji višeslojnih cijevi za vodovodni i sektor grijanja. Pobjednička strategija kompanije oduvijek je bila tehnološki razvoj stalnom potragom za inovativnim rješenjima, dizajnerskom aktivnošću i stalnom prisutnošću na domaćem i međunarodnom tržištu. Kontinuirano istraživanje za najbolji proizvod i usluge koji zadovoljavaju nove zahtjeve globaliziranog tržišta dobitne su karakteristike koje razlikuju Hidronix u svijetu vodovoda i grijanja.
Glava i srce Hidronixa nalaze se u Bruscianu, u Kampanji, gdje su definirane strategije kompanije, novi projekti na globalnim tržištima i gdje se odlučuje o realizaciji komercijalnih sporazuma i zajedničkih ulaganja u Europi, Aziji, Africi i arapskim zemljama. .
Ekonomski rast, tehnološki razvoj, potraga za kvalitetom, kontinuirana istraživanja, dizajnerska aktivnost, prisustvo na europskim i ostalim svjetskim tržištima elementi su koji vode Hidronixovu politiku u postizanju novih ciljeva.
Danas je kompanija nacionalni lider u sektoru, jedinstven i pouzdan partner, s jednim ciljem: ukupni kvalitet.

 

GENERALNI ZASTUPNIK ZA BOSNU I HERCEGOVINU "VRHPOLJE PROMET" D.O.O.

Novo u ponudi

Kontakt     |     About us